Vaše táboráky. Naše hořčice.
Do letošního léta jdeme s novinkou. Jedno z nejtěžších vyjmenovaných slov po „L“ označuje bylinku, která je v Čechách považována za synonymum hořkosti.
A právě proto jsme si pelyněk kozalec (Artemisia dracunculus), známý také jako estragon, vybrali do naší nové hořčice. Budeme moc rádi, když se s touto bylinkou, která se ve francouzské kuchyni už léta řadí k vrcholu gastronomie, díky našemu novému, jedinečně chutnému a rozhodně ne hořkému produktu seznámíte i vy.
Při letních BBQ a táborácích pak určitě oceníte jak novou hořčici s estragonem, tak také další produkty z naší nabídky hořčic vyrobených podle originálních trapistických receptur z nejkvalitnějších bio surovin a bez konzervantů.
Máte rádi tradici?
V tom případě zvolte nejprodávanější produkt, kterým je Biohořčice jemná s tradiční hořčičnou chutí a zcela rozemletými zrníčky. Speciálně pro Čechy máme v nabídce zlatý střed mezi jemnou štiplavostí a sladkokyselou chutí, a to Biohořčici Bohemia s jemně namletými zrníčky. Trochu kyselejší chuť pak má Medová hořčice se sladce divokým nádechem.
Vyhledáváte štiplavější hořčice s hrubozrnnou strukturou?
Máte je mít! Patří k nim náš nejstarší produkt s napůl namletými zrníčky, a to Hořčice novodvorská. Nejštiplavější je hrubozrnná Biohořčice starofrancouzská, ve Francii známá pod názvem „à l’ancienne“. Její chuťově jemnější verzí je pak Biohořčice po starofracouzsku s medem a balsamikovým octem.
Máte rádi pálivé?
Pak vyzvěte na souboj nejpikantnější kousek, kterým je Trapistická hořčice.
Mažete si hořčici na topinku?
Otevřete sklenici, v které je Hořčice s petrželí a česnekem!